Daikin Altherma

  1. De buitenunit, maakt efficiŰnt gebruik van de beschikbare energie in de buitenlucht. De buitenunit benut hiervoor een koelmiddel, dat volgens een koelcyclus, de ontrokken warmte verdraagt aan de hydrokit.
  2. De hydro, het kloppend hart van de Altherma. De hydrokit verwarmt het water dat door uw radiatoren, ventilo-convectoren, vloerverwarmingselementen of warmwatertank circuleert. Kiest u voor de optie koelen, dan kan de hydrokit de watertemperatuur ook verlagen om voor een verfrissing te zorgen. De eenvoudige bediening van het systeem is ge´ntegreerd in deze hydrokit.
  3. Sanitaire warmwatertank voor eindeloos genieten van warm water. De Altherma warmwatertank voorziet in al uw warmwaterbehoeften. De ge´ntegreerde warmtepompwisselaar zorgt voor een minimaal energieverbruik. Om bij intensief gebruik ook nog warm water te garanderen, is de tank voorzien van een elektrisch verwarmings element.
  4. Slimme temperatuurregelaar. Met Altherma is het mogelijk uw verwarmingssysteem naargelang uw eigen behoeften of naargelang het weer te laten regelen. Uw Daikni-installateur kan voor u een volledig weekprogramma instellen, per dag of zelfs per uur. Zo gaat de temperatuur 's nachts of tijdens uw vakantie automatisch naar beneden en is het weer lekker warm als u opstaat of thuiskomt.